Вака изгледа градот ноќе, кога се дише слободно/ГАЛЕРИЈА

318

Кога слободата на движење е неограничена, граѓаните покажуваат каде дишат најслободно – кафеаните мирни, парковите полни со млади.

Фото:Ѕ.Плавевски