Буцо ќе добие топол дом

70

Реновирањето на покривот и живеалиштето на нилскиот коњ Буцо е при крај.

– Есенски, ги подготвуваме сите живеалишта да бидат топли и пријатни за постудениот период кој следува – информираат од скопската Зоолошка Градина.