Пред неколку минути пред Кривичниот суд пристигна возило на брза помош.
Неофицијално и се слошило на Јанева која од пред еден час е донесена во Кривичен суд на распит во предистражна постапка, а каде се чека одлука дали ќе и биде одреден притвор како што побара ОЈО.
фото: Ѕ. Плавевски