Без струја утре дел од објектите на фирмите во општина Илинден

36

Без електрична енергија утре ќе бидат дел од објектите на фирмите во општина Илиден.

Како што соопшти РЦУК, по претходно известување од ЕВН Македонија АД, од 8 до 10 часот без струја ќе останат: „Ван Хоол“, „Дура 1“,„ Дура 2“, „Мурат“, „Пурпласт“ и „Герешајмер“, како и уличното осветлување во зоната ТИРЗ 2.