Без струја потрошувачите околу градинката „Детска Радост“ во Железара

15

Без електрична енергија денеска од 09:00 до 11:00 часот ќе бидат потрошувачите околу градинката ЈУГД „Детска Радост“ во Железара, на улицата Гемиџиска во Општина Гази Баба.

Како што информираат од Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, прекинот е поради веќе закажани технички зафати од ЕВН Македонија АД.

Извор: МИА