Дома СКОПСКА Без вода утре дел од Општина Карпош

Без вода утре дел од Општина Карпош

62

Како што соопштува РЦУК – Скопје, прекинот е поради систематско менување на водомерите.

Корисниците ќе останат без вода до завршување на интервенцијата.