Без вода утре дел од Аеродром

14

Без вода утре од 9:30 часот ќе останат корисниците од булеварот „3та – Македонска Бригада” згради со броевите 17, 19, 21 и дел од улицата „Пандил Шишков”.

Како што соопштија од Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, прекинот со водоснабдување е поради изведување на приклучок од Ф-100 мм., на улицата „Новопроектирана” број 8, во населба Аеродром, и ќе трае се до завршување со работите на терен.