Без вода улицата „Маџир Маало“

41

Од јавното претпријатие „Водовод и канализација“ информираат дека утрепоради дефект на огрлица на улицата „Маџир Маало“ број 10, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од истата улица.

Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 09:00 часот до завршување со активностите.