Без вода селото Ракотинци

57

Од јавното претпријатие „Водовод и канализација“ информираат дека денеска поради дефект на приклучна цевка, со прекинато водоснабдување ќе бидат корисниците на селото Ракотинци.

Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 12:00 часот до завршување на дефектот.