Без вода корисниците од улицата „Христо Татарчев“

178

Јавното претпријатие „Водовод и канализација“известува дека денеска поради водоводен дефект на улица „Христо Татарчев“, број 47, со прекинато водоснабдување ќе бидат корисниците од оваа улица.

Водоснабдувањето ќе биде прекинато до завршување на активностите.