Без вода дел од Бутел

42

Дел од  Бутел денеска ќе има прекинато водоснабдување поради предизвикан дефект од фирма на улицата „Груица Војвода“ број 1/2 .

Како што информираат од јавното претпријатие „Водовод и канализација“ прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од зградите со броевите: 5 и 6 и 30 куќи околу зградите.

Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 00:25 часот до санирање на дефектот.

Дефектот ќе се санира од 08:30часот.