Без вода дел од Бардовци

15

Прекин на водоснабдувањето денеска од 10:30 часот ќе имаат дел од корисниците во населба Бардовци.

Од јавното претпријатие „Водовод и канализација“ информираат дека прекин на водоснабдувањето ќе има поради санирање на дефект на улица „6“, број 62-64, а без вода ќе бидат корисниците од улиците „6„ и „8“.