Бабо, бабо оти му ги јадеш „колачињата“ на внучко? / видео

109

Баба на непознато момче случајно, или намерно, ги изела неговите колачи со марихуана, а момчето потоа ја снимало со мобилен телефон. Нејзините реакции се хит на социјалните мрежи.

These edibles ain't shi…😆😂

Posted by Link Up TV on Wednesday, November 7, 2018