Ах, што си убав избричен

118

Игор Џамбазов има нов имиџ. Откако долго време тераше стил на брадосан лик, Џамбазов конечно реши да „се подмлади“. На фотографијата што ја објави на својот Инстаграм профил со „другарчињата од маало“, Игор навистина изгледа подмладено.

На Инстаграм Игор напиша – “Ние, младите од Козле… Прв ден без брадиштето…“