Војин Ражнатовиќ, син на покојниот Жељко Ражнатовиќ Аркан, од Америка ја честиташе православната Стара нова година на својот профил на Инстаграм.

Тој во празничен дух на сите од семејството Ражнатовиќ им го честиташе православниот празник.

„На моите браќа, на моите Ражнатовиќ, им посакувам среќна Нова година и да се држиме уште 100 години, напиша Војин пружајќи рака во знак на помирување со браќата и семејствотo Ражнатовиќ, со кои наводно не е во добри односи.

М.А