Аријана Гранде цел на потсмев поради новата јапонска тетоважа

191

Пејачката Аријана Гранде стана хит на интернет и цел на потсмев поради новата тетоважа на јапонски јазик, која во превод гласи „Мала скара на јаглен“.

Намерата всушност била натписот на јапонски да гласи „седум круга“, како што е насловот на еден од нејзините последни хитови.

Но, тату мајсторот, по сѐ изгледа сурово се пошегувал со неа.

Инаку, Гранде е вегетаријанка, па интернет шегите за нејзината згрешена тетоважа не стивнуваат, иако таа веќе ја тргна обајавата на Твитер со сликата од тетоважата. Во еден од коментарите претходно, таа и самата се пошегува – „оставете ја мојата скаричка на мир“.

Се чини, твитерџиите уште долго ќе ја нарекуваат „скараџика“.