Апел за помош на врзан коњ чија нога е отечена и месото му виси!

440

На социјалната мрежа се споделува апел за помош на врзан коњ кој делува јадно и изнемоштено.

– Врзан е таму со денови со врвка која веќе е длабоко вкопана во ногата, ногата е отечена и месото му виси.Навистина итно му е потребна помош. Ако некој сака и може да помогне, нека ме контактира во порака https://www.facebook.com/mirjana.podoleshova и ќе му дадам точна локација и контакт од жената која ми ги прати сликите – вели Мирјана П.