АНКЕТА: Дали е реално ветувањето за бесплатен автобуски превоз во Скопје?

3919

Бесплатен јавен превоз за сите скопјани вети кандидатката за градоначалничка на Град Скопје, Данела Арсовска, поддржана од ВМРО-ДПМНЕ, додека актуелниот градоначаник Петре Шилегов презентираше пакет од социјални поволности во кои има бесплатен градски превоз за одредени категории граѓани, кои во најголем дел веќе ги имаат овие поволности.

Дали е реално ветувањето за бесплатен автобуски превоз во Скопје?

Дали е реално ветувањето за бесплатен автобуски превоз во Скопје?