Ако не можеш против снегот, придружи му се /видео

66

Невремето Филомена во Шпанија донесе обилни врнежи од снег какви што немало половина век.

Снежната покривка и покрај проблемите што ги донесе, донесе и голема радост кај жителите на Мадрид кои како и сите цела година заглавија во карантини и рестриктивни мерки.

Според видеото, ако ова е новата нормалност – супер. Поарно да бидеме како деца и да уживаме во новоткриените радости.