Адвокатот на Полиестедеј демантира дека во компанијата има инспектори

87

Весникот ВЕЧЕР доби информација од адвокатот на Полиестедеј, кој не информираше дека во компанијата на нивниот клиент денес нема присуство на инспектори.

Извори од МВР ја потврдуваат информацијата, а повеќе детали најавуваат за текот на денот. Канал 5 претходно објави информација од  обвинителството кои сметаат дека најверојатно станува збор за акција организарана од МВР, и во моментов немаат повеќе информации, но доколку има елемнти на кривично дело, ЈО ќе постапува.

 Акција во фирми на Орце Камчев