Адам се покажа на нудистичка плажа, па го сокри со гитарата

482

Македонскиот пејач Адам Лабунски кој го знаеме многу добро по успешното, но и контровезно учество во шоуто “Звезде Гранда“, деновиве ја препотува својата женска публика. Не со песната, туку онака како што му доликува и на летното време, со сликата од нудистичка плажа. Се гледа од сликата дека е на нудистичката плажа на Ада-Бојана, недалеку од Улцињ каде го минува летото. Својот “адам“ како што вели тој, го сокрил со гитарата, а сликата ја поставил и на Инстаграм. Потоа се случи цунами… стотина илјада девојки веднаш му се “закачиле“ за секс за една ноќ.
– Стрпете се, јас сум еден, а вие сте многу, се пошегувал Адам како што тој знае. Но, дека успеал да предизвика внимание, ете успеал и тоа многу впечатливо. Д.М.