Водоинсталатер

Водоинсталатор, работиме, одвод и санитарија. Телефон 070/824-272

Барам жена за одржување домаќинство

Барам жена за одржување на домаќинство од понеделник до петок. Телефон 070/254-959

Македонско-Хрватски клуб

Актуелно-пожелно: Инвестирање, донирање, спонзорирање во натура или пари, во реконструкција и опремување на простории во кои се формира македонско - хрватски клуб во Радишани....

Се грижам за стари лица

Се грижам и лекувам стари лица, дневно, попладне, викенд 2 часа. Телефон 071/314-927

Разнесувам флаери

Разнесувам флаери/рекламен материјал од вашата фирма со 100% сигурност, по згради во поштенски сандачиња, делење на улица на рака на прометни места. Телефон 070/577-001

Вршам масажа

Вршам најдобра масажа, одговарам само на повик. Телефон 077/658-599

Решавам проблеми

Помагам да решите проблеми, сопружнички, љубовни, здравствени, цељадни бизнис. Телефон 078/440-536

Откривам, решавам проблеми

Откривам, решавам проблеми здравствени, семејни, сопружнички, љубовни, цељадни бизнис од зрачења. Телефон 078/440-536

Продавам котел за парно со дрва Виадрус

Продавам котел за парно со дрва Виадрус, гусен Чешко производтсво од 2015 г користен 3 години, снага 25 кв и резервоар за вода 40...

Преноќиште во Скопје бара лице за работа

Преноќиште во Скопје бара лице за работа. Пожелно познавање на странски јазици. Телефон 077/889-985

Купувам кивети

Купувам кивети за вадење на забни протези. Телефон 076/466-341

Водоинсталатер

Водоинсталатер отпушува одвод со мапина Кобра. Телефон 070/901-216

Секси масажа

Масер за секси масажа за жени и парови кои знаат како да уживаат и да се опуштат од напорниот ден. Животот е еден искористете...

Пензионер нуди помош

Тазе пензионер со мала пензија сака да помогне на лица за пазарување, одржување на двор, нега и слично. Телефон 075/707-495

Заби на рати!

Заби на рати !!! Порцелански коронки и протези брзо и на рати без камата во ДУКИ ЛЕК. Телефон 02/3067-494 070/206-694

Лимар

Лимар- Покривање на кровови, со пластифициран лим, олуци, опшивки, окапници и друго. Телефон 076/433-859

Часови по француски и латински јазик

Француски и латински часови со професор за сите возрасти, врши и судски преводи. Телефон 071/690-844 и 02/2462-229

Реновирање куќи, станови

Сервис Скопје - реновирање на станови, куќи, комплет со занаетчиски работи. Телефон 070/824-272

Чистење на ДПФ, декарбонизација на мотор

Чистење на ДПФ, клапна, ЕГР вентил, полирање на фарови, ДЕКАРБОНИЗАЦИЈА на мотор - Се на едно место во Carbon Clеaning Service. Телефон 075/409-999 и ...