Продавам пиштол

Продавам пиштол застава м88 кратка деветка некористена хромиран нов. Телефон 077/974-548

Клуб во Радишани

Актуелно-пожелно: Инвестирање, донирање, спонзорирање во натура или пари, во реконструкција и оопремување на простории во кои се формира македонско - хрватски клуб во Радишани....

Покуќнина

Продавам кујнски бољер 1000 ден, аспиратор 1000 ден, вентилатор 400 ден. Телефон 076/464-864

Продавам овоѓтарник

Продавам овоштарник од 1500 м2 во Идризово до пат со сите плодни дрва, погодно за куќа, викендица.  Телефон 078/330-044

Водоинсталатер

Водоинсталатор, работиме, одвод и санитарија. Телефон 070/824-272

Барам жена за одржување домаќинство

Барам жена за одржување на домаќинство од понеделник до петок. Телефон 070/254-959

Продавам машина за шиење

Продавам машина за шиење Багат - ружа некористена, електрична фритеза КГ-05 капацитет 3 лита. Телефон 071/250-751

Продавам покуќнина

Продавам гарнитура за седење (кафе и релаксација), двосед, две фотелји, табуретка, клуб маса, масичка за сервирање. Телефон 071/250-751

Продажба на плочки, салонитки…

Продаваме фасадни бели плочки цц 60 м2, мали салонитки 100 ком 1 буре битумен арматура ф 8 цц 50 кгр 1 прозорец Јеловцница во...

Македонско-Хрватски клуб

Актуелно-пожелно: Инвестирање, донирање, спонзорирање во натура или пари, во реконструкција и опремување на простории во кои се формира македонско - хрватски клуб во Радишани....

Се грижам за стари лица

Се грижам и лекувам стари лица, дневно, попладне, викенд 2 часа. Телефон 071/314-927

Разнесувам флаери

Разнесувам флаери/рекламен материјал од вашата фирма со 100% сигурност, по згради во поштенски сандачиња, делење на улица на рака на прометни места. Телефон 070/577-001

Продавам шатор

Продавам шатор за 4 особи, добро сочуван, цена по договор. Телефон 070/748-494

Продавам ТВ Филипс

Продавам сочувам ТВ Филипс металик боја со далечинско. Цена 2000 денари. Телефон 077/500-339

Откривам, решавам проблеми

Откривам, решавам проблеми здравствени, семејни, сопружнички, љубовни, цељадни бизнис од зрачења. Телефон 078/440-536

Продавам котел за парно со дрва Виадрус

Продавам котел за парно со дрва Виадрус, гусен Чешко производтсво од 2015 г користен 3 години, снага 25 кв и резервоар за вода 40...

Купувам кивети

Купувам кивети за вадење на забни протези. Телефон 076/466-341

Водоинсталатер

Водоинсталатер отпушува одвод со мапина Кобра. Телефон 070/901-216

Пензионер нуди помош

Тазе пензионер со мала пензија сака да помогне на лица за пазарување, одржување на двор, нега и слично. Телефон 075/707-495

Заби на рати!

Заби на рати !!! Порцелански коронки и протези брзо и на рати без камата во ДУКИ ЛЕК. Телефон 02/3067-494 070/206-694