Барам сечач за орев

ОРЕВ – за кастрење, висок, една страна, во Лисиче. Барам СЕЧАЧ! Телефон 02/2435-281

Барам жена за одржување

Пензионер во постари години бара жена за одржување на домаќинство. Телефон  075/443-345

Барам жена за одржување на домаќинство

Барам жена за одржување на домаќинство од понеделник до петок. Телефон 070/25-49-59

Барам инжиниер АРХИТЕКТ

Македонско-Хрватски клуб  во Радишани заради реконструкција, адаптација и реновирање на постоечки објекти бара Инжиниер АРХИТЕКТ. Телефон 075/228-040

Се бара продавачка

Се бара продавачка за во сендвичара (со искуство) Телефон 071/955-048

Барам жена, за нега на постара жена

Барам жена до 40 год, за нега на постара особа (3 дена во неделата) . Телефон 075/20-99-20

Барам жена за одржување на домаќинство

Ситуиран пензионер бара слободна жена за одржување на домаќинство. Одговарам само на смс. Телефон 077/521-768

Тобако има потреба од персонал

Тобако во Кисела Вода има потреба од персонал. Телефон 077/828-810

Приватно училиште бара професор

Приватно училиште има потреба од професор по француски јазик - полно работно време. Телефон 078/ 278-949

Столар

Столар врши поправки и лепење на дрвени столици, маси, и се што е од дрво. Телефон 070/998-338

Електричap бара работа

Електричен мајстор сервисира и поправа ел.уреди и бара работа во фирма. Телефон 078/571-210

Оглас за работа

Преноќиште во Центар бара лице за работа. Пожелно познавање на странски јазик. Телефон 077/889-985