Продавам плац во н.Драчево и Китка-Преслап

Продавам плац во н.Драчево и Китка-Преслап. Телефон 072/223-040

Издаваме ѕидана гаража спроти полицијата во Карпош 1

Издаваме ѕидана гаража спроти полицијата во Карпош 1. Телефон 075/575-789

Во Струга се издава деловна просторија

Во Струга се издава деловна просторија спроти болницата. Телефон 075/575-789

Во Центар до соборен храм издавам 55 м2 стан

Во Центар до соборен храм издавам 55 м2 стан за 3 особи. Телефон 070/230-759

Продавам куќа од 100 м2 со плац 360 м2

Продавам куќа од 100 м2 со плац 360 м2 со имотен лист и легализирано. Телефон 072/230-562

Издавам двособен стан или соби во стан со посебен влез, со...

Издавам двособен стан или соби во стан со посебен влез, и се е со платени сметки. Попуст за студенти и медицинари. Станот е вселив....

Издавам трособен наместен стан 90 м2

Издавам трособен наместен стан 90 м2 први спрат кај Млечен ресторан. Телефон 075/311-372

Во Центар блиску до соборен храм издавам 55 м2

Во Центар блиску до соборен храм издавам 55 м2 стан за 3 особи. Телефон 070/230-759

Издавам полунаместeн стан во строг Центар

Издавам полунаместeн стан во строг Центар 68 м2. Цена 180 евра. Телефон 077/719-322

Продавам третина дел од куќа во Маџари

Продавам третина дел од куќа во Маџари, или барам да чувам стари лица заради оставина. Телефон  078/856-315

Продавам куќа 110 м2 во населба Жданец со имотен лист

Продавам куќа 110 м2 во населба Жданец со имотен лист и двор 375 м2 со скица и маркица. Телефон 078/455-668

Продавам куќа од 115 м2 (п+1) во Скопје

Продавам куќа од 115 м2 (п+1) на ул. Ванчо Мицков бр 55 Скопје. Цена по договор. Телефон 071/224-384

Продавам стан во нас. Радишани

Продавам стан во нас.Радишани на 3ти влез 75 м2. Цена по договор. Телефон 070/254-629

Се издава опремен деловен простор

Се издава опремен деловен простор стан во Центар. Телефон 070/672-360

Продавам стан кај Бугарска амбасада

Продавам стан во Центар кај Бугарска амбасада 72 м2 на приземје. Телефон 070/623-624 или 071/338-838

Се продава стан со две спални во Буњаковец

Се продава стан со две спални 57 м2 во близина на Буњаковец. Цена поволна. Телефон 075/255-695

Пензионер од Скопје бара госпоѓа пензионер

Пензионер од Скопје бара госпоѓа пензионер за дружење. Телефон 077/989-037

Продавам нива во Хиподром

Продавам нива во населба Хиподром 1200 м2. Земјиште со градежен реон и 2 маркици за градење. Телефон 070/684-589

Издавам стан кај ОУ Песталоци

Издавам стан 71 м2, наместен стан, кат 1/1 кај Оу Песталоци. Телефон 071/439-663

Издавам стан 71 м2, веднаш до школото Песталоци

Издавам стан 71 м2, веднаш до школото Песталоци. Цена по договор. Телефон 071/439-663