Пензионер бара женска

Пензионер 60 год бара женска особа до 55 години за заеднички живот.  Телефон 070/274-136

Дечко 47 год бара дама

Дечко 47 год, бара женска особа од 35 до 40 год за дружење по можност и сериозна врска. Телефон 072/249-580 Во обзир доаѓаат само...

Млад пензионер контакт СМС

Млад убав згоден пензионер бара пензионерка до 69 години за дружење. Контакт само СМС. Телефон 078/527-669

Барам девојка за врска

Барам девојка до 40 год за врска/брак. Телефон 075/851-774

Скопски пензионер бара домакинка

Скопски пензионер со пристојна пензија и куќичка на сериозна дама домакинка нуди: мирен и спокоен живот. Телефон 075/228-040

Привлечен господин бара женска особа

Привлечен господин, спортски тип без обврски бара женска особа за сериозна врска. Телефон 077/528-431

Вршам масажа

Вршам најдобра масажа, одговарам само на повик. Телефон 077/658-599

Решавам проблеми

Помагам да решите проблеми, сопружнички, љубовни, здравствени, цељадни бизнис. Телефон 078/440-536

Барам девојка

Слободен барам девојка за дружење или брак. Само сериозни. Телефон 070/627-088

Секси масажа

Масер за секси масажа за жени и парови кои знаат како да уживаат и да се опуштат од напорниот ден. Животот е еден искористете...

Сам сум, јави се!

Сам сум, никој и ништо на светот. Ако си осамена пиши, јави се, јави се ја сум за сериозна врска и брак. Телефон 070/564-231

Млад пензионер

Млад пензионер бара женски особи за дружење. Телефон 070/710-093

Барам жена за дружење

Барам жена за дружење до 50 год, можен е брак, може од Албанија. Телефон077/944-992

Интересна понуда

Интересно – полезно! Македонец со хрватско потекло има идеја да формира македонско-хрватски клуб во Радишани, па бара истомисленици и спонзори за реновирање и...

Маж 62 г.

Маж 62 г. бара слободна пензионерка. За дружба и заеднички живот. Телефон 078/697-317

Maж 59г бара жена

Маж 59 г. бара жена за озбилна врска, брак. Телефон 078/251-190

Пензионерка бара пензионер

Пензионерка бара пензионер за дружење. Телефон 070/751-826

Слободен планинар бара партнерка

Слободен 66 г. планинар, без обврски, образован, со ведар и пријатен дух, сака да запознае партнерка по можност планинарка за дружење. Телефон 075/912-718

Витален пензионер

Витален пензионер 170цм, вдовец, бара осамена и слободна жена до 60 год, од Велес, Скопје, а може и од други места за дружење и...