Шаховски клуб во Радишани

Шахисти! Ако сакате да играте шах од хоби или да се натпреварувате, јавете се на 075/228-040. Се отвара нов клуб Крешо-фил шаховски клуб во...

Се изнајмува гаросниера во Црниче сo посебен влез и паркинг

Се изнајмува наместена гарсониера во Црниче за една особа, или пар блику до Медицински факултет . Влез посебен, паркинг обезбеден. Во цената се вклучени...

Се издава наместен стан кај градежен факултет

Се издава наместен стан за тројца студенти во близина на градежен факулет. Станот е 57м2. Тел 075 255 695

Продавам куќа во Припор на главна улица

Продавам куќа 100м2 со двор 300м2 во Припор на главна улица. Цена 70.000 евра- цената не е фиксна. Може замена за помал стан со...

Продавам двокатна куќа во Припор

Продавам двокатна куќа 200м2 со двор 300м2 во населба Припор. Тел 076 748 385

Неженет, вработен, сам бара осамена за сериозна врска

Неженет, обезбеден стан , вработен, сам, ако сте осамена, а сте за сериозна врска и брак јавете се. Животот е еден нема реприза. Телефон ...

Продавам плац во н.Драчево и Китка-Преслап

Продавам плац во н.Драчево и Китка-Преслап. Телефон 072/223-040

Издаваме ѕидана гаража спроти полицијата во Карпош 1

Издаваме ѕидана гаража спроти полицијата во Карпош 1. Телефон 075/575-789

Во Струга се издава деловна просторија

Во Струга се издава деловна просторија спроти болницата. Телефон 075/575-789

Барам да дочувам старо лице

Барам да дочувам старо лице, бидејќи не се може веќе со посетиве. Телефон 072/223-040

Продавам трактор Зетор Кристал 4*4 1977 екстра состојба состојба

Продавам трактор Зетор Кристал 4*4 1977 екстра состојба со кабина со комплет приклучени машини. Телефон 075/683-245

Продавам прозор со ролетна, фасадни плочки, битумен

Продаваме еден прозор Јеловица со ролетна цц 60 м2, бели фасадни плочки цц 50 кгр, железо фи 6, едно буре битумен, мали салонитки 100...

Продавам шатор за три особи, количка детска малку користена

Продавам шатор за три особи, нов шатор Турист за две особи, количка детска малку користена. Телефон 078/425-272

Во Центар до соборен храм издавам 55 м2 стан

Во Центар до соборен храм издавам 55 м2 стан за 3 особи. Телефон 070/230-759

Продавам куќа од 100 м2 со плац 360 м2

Продавам куќа од 100 м2 со плац 360 м2 со имотен лист и легализирано. Телефон 072/230-562

Издавам двособен стан или соби во стан со посебен влез, со...

Издавам двособен стан или соби во стан со посебен влез, и се е со платени сметки. Попуст за студенти и медицинари. Станот е вселив....

Издавам трособен наместен стан 90 м2

Издавам трособен наместен стан 90 м2 први спрат кај Млечен ресторан. Телефон 075/311-372

Во Центар блиску до соборен храм издавам 55 м2

Во Центар блиску до соборен храм издавам 55 м2 стан за 3 особи. Телефон 070/230-759

Повратник од Скопје бара сериозна згодна жена 40-45 години

Повратник 50/180/80 од Скопје бара сериозна згодна жена 40-45 години. Телефон 077/427-150

Продавам пиштол марка Ц3 калибар 6,35 мм

Продавам пиштол марка Ц3 калибар 6,35 мм на лице што има дозвола за набавка за пиштол. Телефон 072/608-058